Kategóriák
tartalom ügynökség

Webszövegírás, tartalom optimalizálás

A TARTALOM, AMIRE NINCS ELEGENDŐ IDŐ

Több, mint 12 év és 700 átadott projekt után azt tapasztaltuk, hogy a weboldalkészítési projekt során az egyik legnagyobb kihívást a szövegek megírása jelentik.
Gondolj bele, ha most 10 mondatot kellene írnod a cégedről, munkásságodról, amit minden ügyfeled, barátod és persze jövőbeli potenciális vásárlód el fog olvasni!
Ugye nem tűnik egyszerű feladatnak?

Hidd el, ez nem a te hibád!
Mindennapi feladataid és a vállalkozás menedzselése mellett érthető, hogy tartalmas bemutatkozó szövegek vagy szolgáltatás leírások elkészítésére már nem szánnád a maradék szabadidőd. Hiszünk abban, hogy mindenki azzal foglalkozzon, amit igazán szeret. Mi pedig ezzel szeretünk és segítünk benne.

Felismertük, hogy a projektek sikeres és eredményes elkészítéséhez támogatást kell nyújtanunk a tartalmak elkészítésében is.
Hunyd be a szemed egy pillanatra és képzeld el mennyivel kevesebb feladatod lesz, amikor nem kell aggódnod azon, mikor jut időd a szövegek megírásán és nem kell hosszú órákat a fogalmazással töltened.

Amíg te foglalkozhatsz vállalkozásod fejlesztésével, addig mi megírjuk honlapod szövegeit. Majd fel is töltjük a weboldalra, hogy neked már csak a kulcsrakész honlap átnézése maradjon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.