Kategóriák
tartalom ügynökség

Ha a webszövegedet ezek alapján készíted, nyert ügyed van:

4. Az új divat, a legfrissebb

A legtöbben imádnak újdonságokról olvasni, előbb megtudni valamit, mint a többiek. Ezeknél a cikkeknél természetesen fontos, hogy tényleg új hírről számolj be. A legújabb adó-kiskapuról, a legmenőbb mai hajstílusról, vagy a legfrissebb kiadású telefonról tipikusan ilyen típusú cikkekben érdemes írnod.

5. Kérdés-válasz interjú

Az utóbbi időben egyre több és több cég használja az interjúkat arra, hogy kielégítse potenciális fogyasztóinak az információigényét. Tipikusan ilyen a gyakran ismételt kérdések szekció, ám a kérdés-válasz jellegű formátumot nemcsak itt alkalmazhatod.
Ha találsz egy elismert kutatót az adott témában, és a vele készített interjút akarod cikkbe foglalni, ez a módszer a legjobb választás. Ki tudod emelni, hogy egy szakmabelit kérdeztél meg, nem reklámszöveget közölsz. A szakértőktől lehet tanulni, mert hitelesek.

+1 tipp:  Még több módszer és trükk lelőhelye

A profi szövegírás titkainak listája ezzel nem ért véget. Minél többet olvasol, annál profibb leszel, annál jobban fogod tudni, hogyan fogd meg a legjobban mondanivalódat, na és persze az olvasókat, akik később a vevőid lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük