Kategóriák
tartalom ügynökség

FRISS TARTALOM NEM CSAK ÚJ OLDALAKHOZ JÁR

Mindenki úgy gondolja, hogy a szövegeknek legnagyobb szerepe az új honlapok elindulásánál van. Kétségtelen, hogy az első Google indexálás, az első látogatók véleménye és persze az újdonság érzete miatt nagyon fontosak a szövegek a frissen élesített honlapokon. Azonban ahogy telnek az évek és fejlődnek a vállalkozások, legtöbb esetben nem frissülnek párhuzamosan a weboldal bemutatkozó szövegei.

Tudjuk, hogy a szövegek frissítésére azonban nehéz időt szakítani. Ezért is ajánljuk korábbi ügyfeleinknek webszövegei optimalizálását.

A szolgáltatás során SEO elemzést készítünk honlapodról, átnézzük jelenlegi szövegeket és 1 órás egyeztetés során bemutatjuk neked javaslatainkat. Vállalkozásod újdonságairól, esetleges bővített szolgáltatási körödről pedig interjút készítünk.

Ezek után megírjuk kulcsszavakra optimalizált szövegeid és fel is töljük holnapodra. Amikor ránézel, azt fogod érezni, hogy megújult weboldalad.

Ne ülj többet órákat a szövegek fogalmazásán, foglalkozz azzal, amit igazán szeretsz! Addig mi megírjuk szövegeid úgy, hogy nem csak a látogatóid, de a Google tetszését is elnyerik majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.